ONZE TRAINERS

Ontmoet het team achter keepersacademie Noord-Holland

Met keepersacademie Noord-Holland is er een keepersacademie bijgekomen in de gemeente Purmerend. Ons diverse team maakt dat wij anders zijn dan andere keepersacademies en willen wij de verdieping geven die bij elke keeper of keepster anders is.

stan zoetebier.jpg

STAN ZOETEBIER

Eigenaar / keeperstrainer

Wat een liefdevolle maar ook zeker een fanatieke keeperstrainer! Met zijn ervaring bij EVC waar hij weggescout werd door FC Volendam, en daar zijn gehele jeugd opleiding heeft doorlopen. Met keepers diploma C+B in zijn bezit, is hij een fantastische trainer die zijn eigen strijd, plezier en doorzettingsvermogen naar jouw zal overbrengen. Stan zal naast de basis benodigdheden jouw ook de specifieke dingen aanleren. Hij zou jouw altijd nog beter willen maken als dat je al bent.

edwin zoetebier.jpg

EDWIN ZOETEBIER

Ondersteunende keeperstrainer

Een van de ondersteunde keeperstrainer is Edwin Zoetebier. Edwin is een zeer gedreven maar ook op en top prof in zijn vak! Hoe gepassioneerd hij was toen hij nog actief was in het prof voetbal ( Feyenoord, PSV, Vitesse, Fc Volendam en Sunderland ) zo is hij ook in het geven van keepers training. Wat hij nu nog steeds uitvoerd bij Fc Volendam. Hij bezit ook zijn keepers coach diploma c/b. Edwin ademt keepen in alles!

theo zwarthoed.jpg

THEO ZWARTHOED

Ondersteunende keeperstrainer

Een van de ondersteunde keeperstrainer is Theo Zwarthoed. Theo is een oud prof keeper van FC Volendam, AZ, Excelsior, NAC en Go Ahead Eagles. Hij is in bezit van keepersdiploma C/B. Met zijn keepers ervaring en trainer ervaring bij AFC en FC Volendam zijn wij blij dat hij ons team komt versterken.

Het team van Keepersacademie Noord-Holland voelt als een warm bad. Iedereen houdt van keepen en is altijd in voor een praatje. Neem telefonisch/mail contact op met Stan Zoetebier voor meer Informatie.